VERZENDEN EN BEZORGEN

Wij, van SamSam veiling, doen er alles aan om je pakket zo snel mogelijk thuis te leveren. Wanneer de betaling van een gewonnen artikel is uitgevoerd gaan wij dan ook meteen aan de slag. Het artikel wordt onmiddellijk verpakt en gelabeld met het adres van de bestemming.We rekenen een kostprijs aan van € 6,5 per postpakket. Afhalen is uiteraard gratis!

 

Al onze artikels worden uitsluitend verzonden via een postbedrijf. Het postbedrijf biedt de mogelijkheid om aan huis te leveren. Een andere methode van verzending of ophaling is niet mogelijk.

Het postbedrijf gaat er van uit dat de zending in overeenstemming met het gekozen servicekader is uitgevoerd:

  • Indien de ontvanger geen bemerkingen of schade noteert bij de in ontvangstneming van de zending.
  • Indien niet binnen 7 dagen na de dag van levering een schriftelijke melding wordt gedaan dat zending is beschadigd bij verborgen schade.
  • Indien binnen de 7 dagen nadat de zending afgeleverd diende te worden, geen manco of vertraging wordt gemeld, dan wel dat de vervoersovereenkomst anderszins niet naar behoren is uitgevoerd.

De chauffeurs van PostNL pakketten maken gebruik van handterminals waarbij een Proof of Delivery aan de deur en een elektronische handtekening volstaan. Deze elektronische handtekening vervangt de handgeschreven handtekening, die met inkt op de papieren distributielijst. Afzender en PostNL pakketten komen overeen dat zij deze elektronische handtekening, althans een zo nodig op papier geprinte kopie daarvan, als bewijs van aflevering aanvaarden. De afzender zal de geadresseerde over deze elektronische handtekening informeren.