OVER ONS

Hoi, ik ben Sam! Als kind kreeg ik altijd te horen dat ik het zonnetje in huis was en toverde ik spontaan een glimlach op ieders gezicht. En als volwassene blijf ik dat doen. Met SamSamVeiling wil ik een instant gevoel van blijdschap brengen in jouw leven.

De uitdrukking ‘SamSam’ (win-win) staat voor eerlijk delen. Als  ethische online veilingsite  doen we er alles aan om everybody happy te maken. Jij staat centraal! Dit doen we door elk artikel van een maximumprijs te voorzien. Zo kan jij nooit te veel betalen. Bied je toch meer dan de maximumprijs? Dan gaat het verschil  naar een goed doel. Jij krijgt een topdeal en wij een geslaagde verkoop.

Kortom, jij bent als familie voor ons, en voor je familie wil je het beste. Heb ik je al voorgesteld aan de mijne? Samen met hen run ik SamSam Veiling en maken we van onze  klanten en leveranciers één grote familie. We zijn open en behulpzaam en staan altijd voor je klaar. We dringen ons nooit op, maar we zijn er voor jou, 24/7. Geluk is ons kompas: we streven naar blije klanten, zowel op het vlak van veiling, service als producten.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=vxkxAxrQLaw