ALGEMENE VOORWAARDEN

Samsamveiling.com is een onderdeel van Brems Trading bvba met ondernemingsnummer 0725616814. De hoofdzetel is gelegen in Herk de Stad, België.

Op alle overeenkomsten die ontstaan via onze websites zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze vindt u hieronder terug.

1. Definities

De termen die in deze voorwaarden worden genoemd, staan hieronder uitgelegd:

Website: onze veilingsite samsamveiling.com

Gebruiker: een natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf

Brems Trading BVBA

Diestsesteenweg 114

3540 Herk-De-Stad

Bereikbaarheid:

Ma t/m vrij: 9:00 t/m 18:00 uur

Zaterdag: 10:00 t/m 16:00 uur

Zondag: 10:00 t/m 16:00 uur

E-mailadres: info@samsamveiling.com

 

2. Gebruiksvoorwaarden

1. Personen onder 18 jaar zijn niet toegelaten aan te melden op onze website.

2. Personen die zich aanmelden op onze website worden verwacht correcte gegevens in te vullen. Wanneer dit niet het geval is, zal er gevraagd worden de gegevens aan te tonen.

3. De verantwoordelijkheid voor het gebruik van je gebruikersaccount ligt volledig bij jezelf. Indien u een winnend bod heeft uitgebracht, wordt er een definitieve overeenkomst gesloten en dat betekent dat jij als houder van je gebruikersaccount ons verplicht bent om de gewonnen veiling te betalen. Hou dus je inloggegevens geheim.

 

3. Privacybeleid

1. SamSam Veiling houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet-en regelgeving betreffende privacy.

2. Uw persoonsgegevens worden door SamSam Veiling strikt gebruikt ten behoeve van commerciële doeleinden.

3. De persoonsgegevens kunnen aan derde partijen verstrekt worden indien noodzakelijk voor de uitvoering van levering, betaling en marketing.

Heb je vragen over ons privacybeleid? Raadpleeg dan ons privacybeleid www.samsamveiling.com/Privacybeleid of stuur een e-mail naar info@samsamveiling.com

 

4. Veilingaanbod

1. Alle producten die geveild worden zijn eigendom van Brems Trading bvba tenzij anders vermeld.

2. Prijzen staan niet vast, maar variëren als gevolg van het veilingproces. De uiteindelijke prijs wordt bepaald door het winnende bod. Elk artikel kan echter ook aangekocht worden tegen de vermelde adviesprijs (zolang de voorraad strekt).

3. Alle biedingen zijn exclusief administratie- en transportkosten.

 

5. Annuleren, bedenktermijn niet van toepassing

1. Elk bod dat u uitbrengt op onze artikels is bindend. Wanneer u het winnende bod uitbrengt, wordt er van u verwacht het artikel te betalen.

2. Een winnend bod kan dus niet herroepen of geannuleerd worden conform de wettelijke bepalingen voor een online veiling.

3. Na het winnen van een veilingaanbod, krijg je automatisch een betalingsaanbod. Na betaling wordt het gewonnen product zo snel mogelijk verzonden. De termijn van verzenden kan afhankelijk zijn van de aangewezen transportfirma.

Heb je vragen over het herroepingsrecht? Raadpleeg dan de website www.samsamveiling.com/retournerenenherroepingsrecht of stuur een e-mail naar info@samsamveiling.com

 

6. Betaling

1. De betaling van het artikel wordt verwerkt door het bedrijf PayNL. Deze biedt diverse betalingsmogelijkheden.

2. Via jouw gebruikersaccount kan je de gewonnen veiling betalen. We sturen je ook nog een email met daarin de details en mogelijkheden van betalen. Wanneer er kosten voor gebruik van bepaalde betaalmethoden worden gerekend, staan deze bij de betaalmethoden vermeld.

3. Je moet een gewonnen veiling binnen zeven (7) dagen betalen, dit is een fatale betalingstermijn.

4. Betaal je niet binnen de termijn van zeven (7) dagen, dan ben je van rechtswege in verzuim. Via email zullen we je nogmaals opnieuw verzoeken om te betalen.

5. Wanneer er niet binnen zeven (7) dagen is betaald, wordt er een incassobureau aangesteld om uw betaling te vorderen. De bijkomende kost hiervoor is 50 €.

Heb je vragen over de betaling? Raadpleeg dan onze website www.samsamveiling.com/betaalmethoden of stuur een e-mail naar info@samsamveiling.com

 

7. Levering

1. SamSam Veiling werkt samen met het postbedrijf PostNL om de levering van de door jou gewonnen artikelen te garanderen.

2. SamSam Veiling is niet aansprakelijk voor fouten die gebeurd zijn door het postbedrijf.

3. PostNL Pakketten gaat er van uit dat de zending in overeenstemming met het gekozen servicekader is uitgevoerd:

3.1 Indien de ontvanger geen bemerkingen of schade noteert bij de in ontvangstneming van de zending.

3.2 Indien niet binnen 7 dagen na de dag van levering een schriftelijke melding per email wordt gedaan dat de zending is beschadigd bij verborgen schade.

3.3 Indien binnen de 7 dagen nadat de zending afgeleverd diende te worden, geen manco of vertraging wordt gemeld, dan wel dat de vervoersovereenkomst anderszins niet naar behoren is uitgevoerd.

Heb je vragen over ons verzendingsbeleid? Raadpleeg dan de website op www.samsamveiling.com/verzending of stuur een e-mail naar info@samsamveiling.com

 

8. Klachten

1. Klachten kunnen steeds terecht bij info@samsamveiling.com

2. Bij beschadigingen tijdens transport dient er steeds, binnen 24uren na ontvangst van het gewonnen product, een email met foto van de beschadiging gestuurd te worden.

3. Wij garanderen dat je een artikel koopt dat in goede staat is en voldoet aan de normale verwachtingen, bij normaal gebruik. Dit is de wettelijke garantie. Daarnaast gelden er soms aanvullende fabrieksgaranties, dit wordt, indien van toepassing aangegeven bij een product.

4. Wij zullen je klacht binnen 7 dagen proberen op te lossen.

Heb je vragen over ons klachtenbeleid? Raadpleeg dan de website op www.samsamveiling.com/klachtenbeleid of stuur een e-mail naar info@samsamveiling.com